Impressum

logo

AutoIQ magazin je mladi projekt koji je prvi uspio napraviti odlučujući iskorak iz svijeta klasičnih tiskanih izdanja automoto magazina i unijeti osvježenje u hrvatsko novinarstvo. Ideja o pokretanju prvog hrvatskog online automoto mjesečnika stigla je krajem 2011. godine, a nakon višemjesečnog uživanja u procesu stvaranja, hrvatskoj publici 10. travnja 2012. konačno predstavljamo prvi broj AutoIQ magazina. U četiri godine kontinuiranog rada objavili smo preko 60 brojeva iz naše redakcije, koja broji desetak talentiranih i stručnih ljudi koji svoju ljubav prema limenim ljubimcima, na najbolji način pretvaraju u posao, donoseći pri tome zanimljivo štivo svojim čitateljima. Svaki broj AutoIQ magazina bit će spremljen i u svakom trenutku dostupan za čitanje u našoj Arhivi, dok je aktualni broj postavljen na indexu portala. Kako slučajno ne biste propustili svoj primjerak za čitanje možete se predbilježiti preko obrasca za predbilježbu, a time ste sigurni da će svakih mjesec dana na vaš mail pokucati svježi broj AutoIQ magazina.

Pratite nas i čitajte svakih mjesec dana, a mi ćemo se potruditi da ostanete informirani o svemu što se događa u automoto svijetu.

Ovim putem pozivamo sve naše čitatelje da nam pošalju svoje zanimljive priče, skrivene i restaurirane automobile, putopise i tematske fotografije, što ćemo vrlo rado podijeliti s ostatkom svijeta u budućim brojevima AutoIQ magazina.

 

TKO SMO I ŠTO SMO?

Ako ste se ikada pitali nalaze li se roboti iza tolikih informacija hrvatskog online auto mjesečnika, mislili ste pogrešno. U nastavku stoji popis svih vrijednih ljudskih lica AutoIQ magazina:

GLAVNI UREDNIK
Bernard Beneš

IZVRŠNI UREDNIK
Igor Medved

DIZAJN I PRIJELOM
AutoIQ Magazin

NOVINARI
Ivan Rade Tadić

FOTOGRAFIJE
AutoIQ Magazin

VANJSKI SURADNICI
Dino Milić-Jakovlić

 

Izdavač:

Udruga BIBIP

VII Ravnice 15a

10 000 Zagreb

OIB 26335192191

redakcija@autoiq.hr

Kontakt: +385 (0)98 1333 632

Predsjednik: Bruno Konjević
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Facebook